Meniu
Your Cart

Spatii deschise luminoase

LUMINAȚI-VĂ CASA CU O PARDOSEALA ALBITA
Pardoselile din lemn in culori deschise incalzesc  starea de spirit a acestei locuințe urbane cu influențe industriale. De-a lungul casei, o combinație de alb-negru, gri și nuanțe și materiale naturale au fost folosite pentru a crea un fundal liniștitor.

PARDOSELI ALBE
Podelele relaxate, dar rafinate, din lemn alb, creează un fond perfect pentru a pune in valoare mobilierul și caracteristicile de design ale casei. De asemenea, ele adaugă lumină instantanee în orice interior. Podelele din lemn de culoare albă vin într-o varietate largă de nuanțe, de la albastru rece la alb cald.

KAHRS  OAK HORIZON ȘI  OAK MIST
Oak Horizon, pardoseala din lemn de stejar ales pentru zona de living a acestei case stilate, are un finisaj albit discret astfel incat culoarea naturala a lemnului, in tonuri de bej-gri, este vizibila.  Placile de parchet sint bizotate pe toate cele 4 laturi, accentuand aspectul “full plank”. Fiecare lamela a fost periata cu atenție pana la perfecțiune pentru a spori caracterul natural al stejarului.  Finisajul cu lac mat UV  evidentiaza  variațiile naturale ale lemnului, creând impresia de lemn nou tăiat și eliminând strălucirea, protejând în același timp podeaua de uzura zilnică. In dormitor s-a folosit versiunea  3 strip, Kahrs Oak Mist.