Meniu
Your Cart

Folosim cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.

Politica de confidentialitate | Politica de cookies

Culorile anului

Mai calde, mai strălucitoare și mai pale. Acestea sunt câteva dintre conceptele cheie care definesc tendințele de culoare  pentru anul 2020. Pastelurile sunt prevăzute să devină "noii neutri". Combinate cu metale strălucitoare, cum ar fi aurul și alamă - și materiale tactile precum catifeaua și lemnul - ele creează o vibrație clară a anilor șaptezeci. Alte tendințe puternice includ o paletă inspirată de natură, iar alta de tonurile profunde, prafuite ale pământului moale și umed. Se amestecă și se potrivesc pentru un stil cu adevărat personal, cel mai trendy dintre toate.


PASTELURI


In sezoanele viitoare va fi prezenta o revigorare a culorilor de sherbet și bomboane cum ar fi pulberea roz, menta rece, chiffonul de lamaie și lavanda. A sosit momentul pentru nuanțe palide, dar interesante. Pastelurile sunt chiar prognozate pentru a înlocui albul și bejul ca Noul Neutru, creând o atmosferă caldă și confortabilă.NATURALIST


De la verde pin și bej până la un roșul pal, aceste culori evocă simțul mersului prin natură și relaxarea pe un pat de orhidee rare. Cu rădăcini în pădure, tema colorată a acestui palet inspiră minunile naturii, traduse într-o paletă armonioasă și sofisticată, dar plină de viață.


MIX PAMANTIU


Ca o bibliotecă de carti clasice bine citite, aceste culori aduc un sentiment de nostalgie și confort. Luminoase si calduroare, nuanțele acestei palete variază de la tonuri subtile de pământ până la portocaliu ars, roșu viu de Burgundia și un contrast de albastru furtunos. Ele evocă imagini calde de pământ, piele uzată și pături de lână țesute.